Despre noi

SANITEC DISTRIBUTION & LOGISTIC este o companie tânară, dinamică ai carei membru fondatori au participat, pe parcursul a 18 ani, la derularea si finalizarea multor proiecte importante in domeniul curateniei, acesta este motivul pentru care produsele SANITEC PROFESIONAL sa regasesc pe piata din Romania.

Experienta acumulată de-a lungul anilor ne dă dreptul sa oferim calitate superioară, începand cu sprijinul acordat in alegerea produselor potrivite si continuând cu monitorizarea permanenta a activitaţii in domeniu.

Compania noastră comercializează detergenţi, articole de menaj, consumabile hoteliere, aparate pentru cosmetică si întreţinere auto, destinate consumatorilor de retail si pentru uz profesional.

Pentru a veni in întampinarea cererii clienţilor şi a oferi soluţii complete am dezvoltat un departament de consultanta tehnică cât si o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii si consumabile pentru curaţenie industrială, hoteliera si stradala.

Va rugam sa consultaţi catalogul nostru de produse SANITEC DISTRIBUTION & LOGISTIC pentru a putea alege produsele profesionale dorite.